Bon ritme d’inscripcions per a la Pujada a Vallhonesta 2006 el proper 14 de maig

0
326

A falta de 3 setmanes per la segona edició de la Pujada a Vallhonesta, a Sant Vicenç de Castellet, les inscripcions comencen a agafar un molt bon ritme que fa pensar que es podrà superar les 240 atletes inscrits que hi va haver en la primera edició i que s’acostarà al límit que ha posat la organització de 300 corredors i corredores. La cursa, a part de presentar un circuït molt bonic (amb vistes al massís de Montserrat i al Montseny i passant pel límit del Parc Natural de la Serra de l’obac) també té altres al•licients com una organització molt bona, massatges, servei de guarda-roba, pàrquing, servei de dutxes (amb aigua calenta) i Coca i mistela per tots als participants, a part d’una bossa amb diversos obsequis per tots als participants (samarreta commemorativa, refrigeris, dolços, …). Cronometratge ChampionChip. Aquesta cursa puntua per a la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2006/">Lliga Internet</a> de fons de Catalunya. Inscripcions obertes per Internet al web <a href="http://atletisme.com/cursesol/0604vallhonesta/">www.atletisme.com</a>.| També presenta les minicurses infantils, en la que els més menuts podran provar en les diferents distàncies que hi ha organitzades per ells i en el que, al acabar, podran anar a la parc guarderia en el que trobaran un responsable que els tindrà preparats diversos jocs i activitats; a part de rebre, al finalitzar, una medalla, un diploma i diversos refrigeris (i poder menjar la coca quan arribin els grans). Si voleu més informació de la cursa es pot trobar a la pàgina web <a href="http://www.vallhonesta.tk">www.vallhonesta.tk</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.