Bon ritme d’inscripcions per a la Pujada a Vallhonesta 2006 el proper 14 de maig

0
460

A falta de 3 setmanes per la segona edició de la Pujada a Vallhonesta, a Sant Vicenç de Castellet, les inscripcions comencen a agafar un molt bon ritme que fa pensar que es podrà superar les 240 atletes inscrits que hi va haver en la primera edició i que s’acostarà al límit que ha posat la organització de 300 corredors i corredores. La cursa, a part de presentar un circuït molt bonic (amb vistes al massís de Montserrat i al Montseny i passant pel límit del Parc Natural de la Serra de l’obac) també té altres al•licients com una organització molt bona, massatges, servei de guarda-roba, pàrquing, servei de dutxes (amb aigua calenta) i Coca i mistela per tots als participants, a part d’una bossa amb diversos obsequis per tots als participants (samarreta commemorativa, refrigeris, dolços, …). Cronometratge ChampionChip. Aquesta cursa puntua per a la <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2006/">Lliga Internet</a> de fons de Catalunya. Inscripcions obertes per Internet al web <a href="http://atletisme.com/cursesol/0604vallhonesta/">www.atletisme.com</a>.| També presenta les minicurses infantils, en la que els més menuts podran provar en les diferents distàncies que hi ha organitzades per ells i en el que, al acabar, podran anar a la parc guarderia en el que trobaran un responsable que els tindrà preparats diversos jocs i activitats; a part de rebre, al finalitzar, una medalla, un diploma i diversos refrigeris (i poder menjar la coca quan arribin els grans). Si voleu més informació de la cursa es pot trobar a la pàgina web <a href="http://www.vallhonesta.tk">www.vallhonesta.tk</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.