L’EQUIP MASCULÍ DE L’HOSPITALET ATLETISME REVALIDA EL TÍTOL DE LA LLIGA CATALANA.

0
486

Aquest diumenge 7 de maig ha tingut lloc a l’Estadi Municipal “Josep Molins” de Sabadell una nova edició de la final de la Lliga Catalana de 1ª Categoria masculina. L’Hospitalet Atletisme ha revalidat el títol que va aconseguir la temporada anterior i en un encontre molt còmode ha assolit el triomf amb 423 punts, per 358,5 punts de l’Aquadiver G. E. i E. G. i 337,5 punts de la J. A. Sabadell.| A dos atletes per prova i a programa complert és a on L’Hospitalet Atletisme pot demostrar la seva vàlua; així l’equip, perfectament portat per aquesta jornada per Armando Álvarez i José Maria Cordero, ha realitzat una gran actuació amb nombrosos triomfs i moltes millors marques personal; en 100 metres llisos Enric Martín, un dia després de proclamar-se campió d’Espanya universitari de 200 metres llisos a Fuenlabrada ha aconseguit la victòria amb uns fantàstics 10”88, no content amb aquesta actuació ha vençut a la prova de salt de llargada amb 6m92; molt ben secundat per Alex Puchol que amb 11”51 ha millorat la seva marca personal i ha estat cinquè; en 200 metres llisos els juvenils Néstor Costa i Daniel Fabra han estat setè i desè respectivament amb marques de 23”84 i 24”38 respectivament; altre doble guanyador ha estat Daniel Pedro Garcia amb una gran marca personal de 48”84 per guanyar els 400 metres llisos i millorant fins a 16”12 la seva marca personal dels 110 metres tanques, en 400 ha estat acompanyat pel quart lloc de Joan Cartanyà amb 50”65 i a les tanques pel dotzè lloc de Carles Galán amb 18”59; cursa molt lenta de 800 metres llisos i cinquè lloc per Agus Chicón amb 2’00”14 i onzè per Joan Gasch amb 2’06”36.| Antonio Francesc Cruz i Mohamed Ait Ben Aissa han estat els nostres representants a la prova de 1500 metres llisos amb marques de 4’09”40 i 4’22”20 que els han permès finalitzar a la sisena i l’onzena posició final; cinquè i sisè lloc final per Alex Almeida i Jordi Solà als 3000 metres llisos; cara i creu a la prova de 400 metres tanques, al triomf assolit pel flamant campió del Món M35 de 400 metres llisos en pista coberta, Raül Sabaté amb 55”34 s’uneix la caiguda de Robert Diez quant dominava còmodament la segona sèrie. Fantàstiques les marques assolides pels nostres corredors d’obstacles, el júnior Jesús Manuel Cardó ha estat segon amb 9’03”35, nou rècord de l’entitat de la categoria i el més important marca mínima de participació pels Campionats del Món de la categoria que tindran lloc a Beijing (Xina), per la seva banda Pablo José Rivero ha portat la seva marca personal fins a 9’45”05. El juvenil José Puertas ha estat segon als 5000 metres marxa amb uns bons 25’29”86 i el nostre delegat, entrenador i polivalent atleta José Maria Cordero ha estat catorzè, mateix lloc que ha assolit en llançament del martell. En salt d’alçada, un dia després d’assolir la medalla de bronze als Campionats d’Espanya Universitaris, Carles Triadó ha demostrat trobar-se en un gran estat de forma i ha superat per primer cop a la seva vida els 2m00, concretament 2m01 és la marca que li ha permès assolir la victòria, també ha competit en salt de llargada, estant quart amb 6m46; bons 1m60 pel nostre atleta deficient visual Eduard Ester que ha estat dotzè. La prova de salt amb perxa ha estat una de les més disputades del matí amb els atletes classificats entre el segon i el vuitè lloc amb la mateixa marca, 3m80, els nostres representants, Alfred Sánchez i Manuel Concepción han estat tercer i cinquè classificat. Robert Diez s’ha recuperat anímicament de la seva caiguda de les tanques i ha estat segon amb 14m38, millor marca personal per Adrià Alférez amb 13m06 i quart lloc final. Doble feina pels nostres llançadors, Domingo Sánchez ha dominat el disc amb 42m91 i ha estat cinquè en llançament del pes amb 12m89, mentre Josep Agustí Camats ha estat segon en pes amb 14m40 i setè en disc amb 34m26. Sandro Malagrida ha estat vuitè en llançament de la javelina amb 38m62 i ha aportat uns punts molt importants amb el tretzè lloc del martell; Carles Galán també s’ha multiplicat i a més de les tanques ha estat onzè en llançament de la javelina amb 35m91. El relleu de 4 x 100 metres llisos compost per Alex Puchol, Eloi Andreu, Adrià Alférez i Alfred Sánchez ha estat segon amb 44”93; la darrera prova del Campionat i veritable fi de festa ha estat també dominada per L’Hospitalet Atletisme, el 4 x 400 metres llisos, malgrat els problemes musculars que ha patit a la darrera recta Raül Sabaté ha estat el punt final del campionat i 3’33”28 i Joan Cartanyà, Agus Chicón i Joan Gasch han completat el triomf final.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.