BUFF® SKYRUNNER WORLD SERIES – MEXICO

0
401

<B> La primera prova de les Buff® SkyRunner® plena de calor </B><BR> El favorit, Ricardo Mejía va ser el protagonista en la primera cursa de les Buff® SkyRunner World Series, disputada el 7 de maig en l´estat d´Hidalgo, a Mèxic. Liderant la carrera des del principi, Mejía va establir 6 minuts de diferència sobre els seus perseguidors, diferencia que no va deixar fins a arribar en meta, amb 2h10´28”. El també Mexicà, Miguel Leon (2h16´11”) i el campió canadenc de curses de muntanya, Jason Louitt (2h16´27”). L´italià Fulvio Dapit, segon a la ificació general de l´any passat de les World Series, ha finalitzat quart; mentre que en cinquena posició ha entrat el català José Manuel Granadero.| Els 25 quilòmetres de cursa van ser més exigents de l´esperat, en part a causa del calorós sol del migdia mexicà, que ja va fer que molts participants passessin pel control dels 3.050 metres prop del migdia. La atura també va ser un factor a tenir en compte, afavorint als mexicans més aclimatats, i va fer d´aquesta nova carrera de les World Series una prova exigent. En categoria femenina Mònica Ardid, de Catalunya, la Campiona d´Espanya de l´especialitat, va ser la primera amb un temps de 2h50´45”, seguida de Marta Vidal (Euskadi) amb 2h54´14” i la mexicana Xochtl Recila de la Cruz, amb 3h01´33”. La italiana Daniela Vassalli, va ser quarta. L´expectació està creixent per a la segona prova del pròxim dia 28 de maig a Zegama, Euskadi, on els millors skyrunners del món lluitaran pel liderat. El guanyador de l´any passat, l´anglès Rob Jebb, amb la resta de l´equipo Saab-Salomon; el tres vegades campió del món, el català Agustí Roc; els italians Bruno Brunod i Jean Pellissier; el mexicà Ricardo Mejía i la francesa campiona de les Buff® SkyRunner® 2005, Corinne Favre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.