BUFF® SKYRUNNER WORLD SERIES – MEXICO

0
319

<B> La primera prova de les Buff® SkyRunner® plena de calor </B><BR> El favorit, Ricardo Mejía va ser el protagonista en la primera cursa de les Buff® SkyRunner World Series, disputada el 7 de maig en l´estat d´Hidalgo, a Mèxic. Liderant la carrera des del principi, Mejía va establir 6 minuts de diferència sobre els seus perseguidors, diferencia que no va deixar fins a arribar en meta, amb 2h10´28”. El també Mexicà, Miguel Leon (2h16´11”) i el campió canadenc de curses de muntanya, Jason Louitt (2h16´27”). L´italià Fulvio Dapit, segon a la ificació general de l´any passat de les World Series, ha finalitzat quart; mentre que en cinquena posició ha entrat el català José Manuel Granadero.| Els 25 quilòmetres de cursa van ser més exigents de l´esperat, en part a causa del calorós sol del migdia mexicà, que ja va fer que molts participants passessin pel control dels 3.050 metres prop del migdia. La atura també va ser un factor a tenir en compte, afavorint als mexicans més aclimatats, i va fer d´aquesta nova carrera de les World Series una prova exigent. En categoria femenina Mònica Ardid, de Catalunya, la Campiona d´Espanya de l´especialitat, va ser la primera amb un temps de 2h50´45”, seguida de Marta Vidal (Euskadi) amb 2h54´14” i la mexicana Xochtl Recila de la Cruz, amb 3h01´33”. La italiana Daniela Vassalli, va ser quarta. L´expectació està creixent per a la segona prova del pròxim dia 28 de maig a Zegama, Euskadi, on els millors skyrunners del món lluitaran pel liderat. El guanyador de l´any passat, l´anglès Rob Jebb, amb la resta de l´equipo Saab-Salomon; el tres vegades campió del món, el català Agustí Roc; els italians Bruno Brunod i Jean Pellissier; el mexicà Ricardo Mejía i la francesa campiona de les Buff® SkyRunner® 2005, Corinne Favre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.