Granollers organitza una cursa popular nocturna amb torxes de foc

0
507

El pròxim 13 de maig se celebrarà per primera vegada una cursa nocturna amb torxes de foc que recorrerà els carrers de Granollers. L´Ajuntament proposa aquesta cursa oberta a tothom, amb un distància de 5,5 km, interessant per als qui els agrada córrer i, a la vegada, assequible per a aquells que volen provar-ho i gaudir-ne. El recorregut serà urbà i acompanyat pel foc de les torxes, un foc que transmet la puresa i honestedat dels atletes olímpics i que ara acompanyarà el camí de tots els participants granollerins. La intenció és que sigui una cursa popular, on participin pares, mares i fills, corredors i novells, amics i amigues, companys de classe i companys de feina, on el temps individual no sigui el més important i si que ho sigui el participar en la cursa i gaudir-ne tots plegats. La sortida s´efectuarà davant del pavelló Municipal del Tub (c. Camp de les Moreres s/n) a les 22 h i l´arribada serà al mateix lloc.| Les inscripcions costen 3 euros i es podran formalitzar a: Benitosports (c. d´Anselm Clavé, 51-55), Flap Sports (c. d´Anselm Clavé, 72), Carpi Esports (pl. de l´Oli, 1-2 i c. de Joan Prim, 3), L´aire Esports (c. de Catalunya, 12-18) i al Servei d´Esports (c. dels Voluntaris 92, 2). La inscripció dóna, entre d´altres, dret a entrepà de pernil i fruita a l´arribada i a una samarreta de participació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.