FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
538

El proper diumenge 7 de maig se celebrarà la Jornada Final de Lliga Catalana de Clubs 2.005 després de les dues jornades classificatòries celebrades els dies 8 i 22 d’abril, i que han configurat els clubs classificats per a aquesta final. L’encontre de la final A masculina es realitzarà a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell, en jornada matinal. La final femenina A es realitzarà a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, organitzat pel Medilast-Carrefour – Lleida, en jornada de tarda. La final B masculina es realitzarà a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallés, organitzat pel CA Castellar, i la final B femenina a l´Estadi Municipal Moisès Llopart a El Prat del Llobregat, organitzat pel Pratenc AA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.