CONFIRMADA LA PARTICIPACIÓ DE MÉS DE 1000 NENS I NENES A CALELLA

0
569

El Club d´Atletisme Calella i la Federació Catalana d´Atletisme organitzaran aquest proper cap de setmana el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS per a les categories ALEVÍ-INFANTIL-CADET, un campionat que portarà a més de 1.000 nens i nenes d´arreu de Catalunya, i és que l´organització ja ha anunciat una participació multitudinària. A l´acte hi col·labora la Generalitat de Catalunya, l´Ajuntament de Calella, Sport 333 i Ràdio-Televisió Calella. L´Ajuntament de Calella i el Club d´Atletisme Calella acondicionaran una zona d´aparcament a l´interior de la zona esportiva "La Muntanyeta" per facilitar l´accés als participants i acompanyants, a la que s´espera sigui una gran festa esportiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.