CONFIRMADA LA PARTICIPACIÓ DE MÉS DE 1000 NENS I NENES A CALELLA

0
377

El Club d´Atletisme Calella i la Federació Catalana d´Atletisme organitzaran aquest proper cap de setmana el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS per a les categories ALEVÍ-INFANTIL-CADET, un campionat que portarà a més de 1.000 nens i nenes d´arreu de Catalunya, i és que l´organització ja ha anunciat una participació multitudinària. A l´acte hi col·labora la Generalitat de Catalunya, l´Ajuntament de Calella, Sport 333 i Ràdio-Televisió Calella. L´Ajuntament de Calella i el Club d´Atletisme Calella acondicionaran una zona d´aparcament a l´interior de la zona esportiva "La Muntanyeta" per facilitar l´accés als participants i acompanyants, a la que s´espera sigui una gran festa esportiva.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.