Èxit de participació a les Curses a l’ermita de Sant Josep de Montblanc del 2006

0
2904

Uns 425 corredors han participat a la 29ª cursa popular i a la 12ª cursa de fons a l’ermita de Sant Josep Montblanc, organitzades pel Club Atlètic Montblanc. Això suposa un nou record de participació i la primera vegada que la cursa de fons supera els 200 corredors, límit establert per l’organització. La cursa popular, on hi han participat uns 200 corredors, ha estat guanyada en categoría masculina per Jordi Mateu del FACVAC i en categoría femenina per Irene Jiménez del Atletes de Santa Coloma de Queralt. En la cursa de fons, amb 216 participants la victòria ha estat per Xavier Garcia Insa del Fila Domingo Catalan, amb un temps de 33’07’’ i en categoría femenina per Mireia Sosa Pere del Gimnàs Lleida amb un temps de 39’51’’. La classificació total de la cursa de fons pot consultar-se a la pagina web del Club Atlètic <a href="http://www.Atletisme.com/clubs/montblanc"> www.Atletisme.com/clubs/montblanc</a>. El Club Atlètic Montblanc agraeix la participació i l’esportivitat de tots els participants. També agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc, Protecció Civil de Montblanc, policia local i a tots els voluntaris i col·laboradors que han fet possible, un any, més la cursa a l’ermita de Sant Josep. Us esperem a l’edició del 2007.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.