Carme G. Frontons ha batut el record Estatal del 20 Qm w45 en més d’un minut

0
327

Carme G. Frontons, marxadora quirzetenca que defensa els colors del HINACO de Montsó (Osca), ha batut el record Estatal del 20 Qm w45 en més d’un minut, 1h51´30", aquest registre li va servir per imposar-se en la proba femenina del segon meeting internacional de Bompàs a la comarca del Rosselló, el passat 29 d’abril. Aquesta temporada la Carme ha batut tots els records de Catalunya i estatals des de 3 fins els 20 Qm. per acabar d’arrodonir la seva millor temporada de les 20 que porta practicant l’atletisme, i desprès del seu títol mundial, solament l’hi manquen els títols de Catalunya i Espanya que s’han de disputar el juny.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.