Barcelona, seu del Campionat Europeu d´Atletisme de 2010

0
444

<b> Es farà a l´estadi Lluís Companys</b><br> L´Associació Europea d´Atletisme ha confirmat la candidatura de Barcelona perquè sigui la seu del Campionat Europeu d´Atletisme, que es farà l´any 2010. La notícia s´ha fet pública a Göteborg, on es faran els campionats aquest estiu. Fins a la ciutat sueca s´hi havia desplaçat una delegació encarregada de presentar la candidatura de Barcelona. Les proves es faran entre final del mes de juliol i començament d´agost a l´estadi Lluís Companys. La comitiva estava formada pel regidor d´Esports de Barcelona, Pere Alcober, el director de l´Institut d´Esports de Barcelona, Albert Soler, el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs, un representant de la Generalitat de Catalunya, i el president de la Federació Espanyola, José María Odriozola.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.