La candidatura barcelonina per al Campionat Europeu d´Atletisme es presenta a Goteborg

0
559

<b>Pere Alcober, regidor d´Esports, es desplaça a Goteborg per exposar el projecte. <br> </b> Dissabte, 29 d´abril, a partir de les 10.30h, tindrà lloc la presentació de la candidatura de Barcelona per organitzar el Campionat Europeu d´Atletisme del 2010. L´acte tindrà lloc a la ciutat de Goteborg, que acollirà el campionat aquest estiu, davant la Federació Europea d´Atletisme, la European Athletics Association. La delegació espanyola que presentarà el projecte de la candidatura barcelonina està integrada per José María Odriozola, president de la Federació Espanyola; Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d´Atletisme; Pere Alcober, regidor d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona; Albert Soler, director de l´Institut Barcelona Esports de l´Ajuntament de Barcelona, i Manel Ibern en representació de la Generalitat de Catalunya.| Durant el cap de setmana, la Federació Europea d´Atletisme donarà el vist-i-plau definitiu a la candidatura de Barcelona, la única presentada, basada en la sòlida experiència d´organització d´esdeveniments esportius que té la ciutat. Precisament la intervenció de Pere Alcober a l´acte es basarà en la vocació esportiva de la ciutat de Barcelona. També es projectarà un vídeo de 8 minuts de durada amb paraules de l´alcalde de Barcelona, Joan Clos i imatges de la ciutat comtal. Més endavant, durant la celebració del campionat a Goteborg, del 6 al 13 d´agost del 2006, la candidatura de Barcelona recollirà la bandera que simbolitza el relleu en l´organització d´aquest campionat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.