La candidatura barcelonina per al Campionat Europeu d´Atletisme es presenta a Goteborg

0
360

<b>Pere Alcober, regidor d´Esports, es desplaça a Goteborg per exposar el projecte. <br> </b> Dissabte, 29 d´abril, a partir de les 10.30h, tindrà lloc la presentació de la candidatura de Barcelona per organitzar el Campionat Europeu d´Atletisme del 2010. L´acte tindrà lloc a la ciutat de Goteborg, que acollirà el campionat aquest estiu, davant la Federació Europea d´Atletisme, la European Athletics Association. La delegació espanyola que presentarà el projecte de la candidatura barcelonina està integrada per José María Odriozola, president de la Federació Espanyola; Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d´Atletisme; Pere Alcober, regidor d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona; Albert Soler, director de l´Institut Barcelona Esports de l´Ajuntament de Barcelona, i Manel Ibern en representació de la Generalitat de Catalunya.| Durant el cap de setmana, la Federació Europea d´Atletisme donarà el vist-i-plau definitiu a la candidatura de Barcelona, la única presentada, basada en la sòlida experiència d´organització d´esdeveniments esportius que té la ciutat. Precisament la intervenció de Pere Alcober a l´acte es basarà en la vocació esportiva de la ciutat de Barcelona. També es projectarà un vídeo de 8 minuts de durada amb paraules de l´alcalde de Barcelona, Joan Clos i imatges de la ciutat comtal. Més endavant, durant la celebració del campionat a Goteborg, del 6 al 13 d´agost del 2006, la candidatura de Barcelona recollirà la bandera que simbolitza el relleu en l´organització d´aquest campionat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.