Cursa de l’Alba: 1er. Gran Premi Collbató de Seleccions

0
2762

El proper 14 de maig tindrà lloc la XIX edició de la Cursa de l’Alba, una de les primeres curses de muntanya que es va celebrar a casa nostra. Enguany aquesta cursa esdevé el 1 Gran Premi Collbató de Seleccions, amb l’enfrontament Euskadi – Catalunya. La cursa de més 24 quilòmetres de distància i uns desnivells de 2000 metres acumulats, tindrà el recorregut habitual de Collbató, Monestir (passant per Sant Miquel, les tradicionals escales que porten al Pas dels Francesos, cim de Sant Jeroni (1236 m), estació superior de l’estació de S. Joan, camí de les bateries i Collbató. La sortida a les 8,30 del matí.| Els organitzadors (Centre d´Esports Collbató i Ajuntament de Collbató) enguany han volgut iniciar el Gran Premi de Seleccions, conviden a les dues seleccions de l’estat, que estan competint a nivell internacional: Euskadi i Catalunya. L’equip basc presentarà un equip capitanejat pels corredors Marta Vidal i José Felipe Larrazabal, acompanyats d’altres corredors que competiran a les curses estatals. Per part de Catalunya, estaran presents en dones Mònica Ardid, Roser Español i Pilar Pruna, mentre que en homes estaran José Manuel Granadero, Joan Colomer, Jessed Hernández i Kiku Soler, sense descartar la incorporació d’algun altre corredor a darrera hora. El sistema de puntuació per decidir el guanyador d’aquesta trobada, serà idèntic al del Campionat del Món, és dir puntuaran els tres primers nois i la primera noia. Dissabte a la tarda els corredors d’ambdues seleccions, seran acompanyats a fer un recorregut turístic i cultural pels voltants on es desenvoluparà la cursa i diumenge, després de la cursa, es farà un dinar de germanor, que comptarà amb la presència de diverses autoritats

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.