Polèmica a la Mitja Marató de Balàfia

0
646

La celebració de la XIV Mitja Marató de Balàfia es va veure ahir entelada per una desagradable polèmica. L´atleta francès Philippe Abou no va arribar a temps per formalitzar la inscripció a la tradicional prova del mig fons lleidatana i, malgrat tot, hi va participar amb el dorsal i el xip de sabatilla d´un altre corredor. Abou va ser el primer a creuar la línia de meta (1h. 08´28"), però l´organització, davant d´aquesta evident irregularitat, no va tindre altre remei que desqualificar-lo i atorgar la victòria al fins llavors segon classificat, Javier Yerno (Hinaco Monzón; 1h 1052").| La segona plaça va ser per al lleidatà Rafa Melero (Medilast Carrefour; 1h 14´03") i la tercera, per a José Manuel Navarro (CF Viladecans; 1h14´49"). Pel que fa a la categoria femenina, la victòria va correspondre a la lleidatana Meritxell Bonet (Medilast Carrefour; 1h23´52") seguida de Mireia Sosa Pérez (independent; 1h24´26") i Laura Rosell (Olimpo; 1h30´11"). Picaresca al marge, la catorzena edició de l´emblemàtica prova del barri lleidatà de Balàfia -que, a més, també celebrava la XXIV Cursa Popular- va reunir uns tres-cents participants: 135 de la mitja marató, 76 de la Cursa Popular i poc menys d´un centenar de nens, que van recórrer 200 metres -de zero a cinc anys-, respectivament. La cursa popular, que va tornar a reivindicar-se com un senyal d´identitat del barri de Balàfia, i que es va disputar sobre un recorregut de set quilòmetres, se la va emportar el lleidatà Juan Luis Pérez (Scorpio), seguit de José Maria Magallón i de Ramon Camps, tots dos independents. Respecte a les noies, la vencedora va ser Cristina Santana (Esbufecs), seguida de Montse Magallón (independent) i Carmen Martín (Sícoris). Diari Segre -24-04-06

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.