Polèmica a la Mitja Marató de Balàfia

0
341

La celebració de la XIV Mitja Marató de Balàfia es va veure ahir entelada per una desagradable polèmica. L´atleta francès Philippe Abou no va arribar a temps per formalitzar la inscripció a la tradicional prova del mig fons lleidatana i, malgrat tot, hi va participar amb el dorsal i el xip de sabatilla d´un altre corredor. Abou va ser el primer a creuar la línia de meta (1h. 08´28"), però l´organització, davant d´aquesta evident irregularitat, no va tindre altre remei que desqualificar-lo i atorgar la victòria al fins llavors segon classificat, Javier Yerno (Hinaco Monzón; 1h 1052").| La segona plaça va ser per al lleidatà Rafa Melero (Medilast Carrefour; 1h 14´03") i la tercera, per a José Manuel Navarro (CF Viladecans; 1h14´49"). Pel que fa a la categoria femenina, la victòria va correspondre a la lleidatana Meritxell Bonet (Medilast Carrefour; 1h23´52") seguida de Mireia Sosa Pérez (independent; 1h24´26") i Laura Rosell (Olimpo; 1h30´11"). Picaresca al marge, la catorzena edició de l´emblemàtica prova del barri lleidatà de Balàfia -que, a més, també celebrava la XXIV Cursa Popular- va reunir uns tres-cents participants: 135 de la mitja marató, 76 de la Cursa Popular i poc menys d´un centenar de nens, que van recórrer 200 metres -de zero a cinc anys-, respectivament. La cursa popular, que va tornar a reivindicar-se com un senyal d´identitat del barri de Balàfia, i que es va disputar sobre un recorregut de set quilòmetres, se la va emportar el lleidatà Juan Luis Pérez (Scorpio), seguit de José Maria Magallón i de Ramon Camps, tots dos independents. Respecte a les noies, la vencedora va ser Cristina Santana (Esbufecs), seguida de Montse Magallón (independent) i Carmen Martín (Sícoris). Diari Segre -24-04-06

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.