la 11ª edició de la Cursa de Muntanya d’Olèrdola no es disputarà aquesta temporada

0
515

<b> COMUNICAT DELS ORGANITZADORS DE LA CURSA CASTELL D’OLÈRDOLA </b> <br> Us informem que la 11ª edició de la Cursa de Muntanya d’Olèrdola projectada inicialment pel proper dia 11 de juny del 2006, no se celebrarà. Els organitzadors hem decidit prendre un any sabàtic per tornar renovats en l’edició del 2007. Hem celebrat ja 10 edicions d’aquesta cursa. De fet l’any 1996 vàrem oficialitzar una cursa que ja es venia fent feia uns anys, a nivell d’uns quants amics del poble, i consistia inicialment en un recorregut molt més curt a l’actual, on es pujava al Castell d’Olèrdola des del peu de la carretera fins a dalt. Probablement la bellesa i varietat del recorregut, la distància força assequible, els serveis, l’organització en general… tot plegat ha propiciat, des d’aquella primera edició del 1996 i durant 10 anys consecutius, que el nivell de participació anés augmentant, ant rera any, fins arribar als 600 participants. Creiem que hem tocat sostre en el nivell de participació, inclús l’any passat ens vam veure obligats a tancar la inscripció uns dies abans. Cal esmentar també que l’any 2001 va ser Campionat de Catalunya de fons. Així doncs, com aquell qui no vol, amb els anys, s’ha passat d’aquella trobada d’amics, a una cursa, creiem, amb prou entitat dins del calendari de fons de Catalunya, i més concretament en el de curses de muntanya. | Ens sentim, per tant, altament satisfets per la trajectòria duta a terme fins ara. Però ens ha semblat oportú tancar aquesta etapa, fent una aturada per poder reflexionar i valorar sobre la forma i disseny del futur d’aquest esdeveniment esportiu, el qual, sense cap dubte, ha servit per promoure una mica més l’esport del fons, i donar a conèixer al mateix temps la nostra comarca i més especialment el nostre municipi. Per tant, amb aquest comunicat ens volem adreçar a tots els que, d’una forma o d’una altra, ho heu fet possible: voluntaris, empreses patrocinadores, administracions, entitats col•laboradores, clubs esportius, amics i familiars dels atletes, pel vostre recolzament i col•laboració, i molt especialment a vosaltres, els corredors per la vostra participació. Moltes gràcies a tots. De ben segur tindreu notícies nostres i esperem de nou la vostra presència en l’edició del 2007. L’organització de la Cursa Castell d’Olèrdola Ajuntament d’Olèrdola

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.