XXII MILLA SAGRADA FAMÍLIA-GRAN PREMI GAUDÍ

0
454

<b> Rosa Morató i Juan de Dios Jurado guanyen la Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí </b><br> Èxit d’inscripcions amb 1.943 persones a les curses populars de la Milla Sagrada Família. Rosa Morató repeteix victòria en categoria femenina de la sèrie professional L’atleta andalús del Club Cajajaén, Juan de Dios Jurado, ha trencat l’hegemonia de Juan Carlos Higuero en categoria masculina i s’ha adjudicat el Gran Premi Gaudí, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona, enmig d’un gran ambient festiu. Juan de Dios Jurado (4’13”) ha traspassat la línia de meta a dècimes de segon per davant de Juan Carlos Higuero (4’13”), que partia com a gran favorit tot i sortir d’una lesió. Higuero ha dominat bona part de la cursa al contrari que en edicions anteriors en què s’imposava en la recta final amb un gran sprint. En els darrers metres l’atleta andalús s’ha imposat al burgalès en un final ajustadíssim. En tercera posició ha acabat Ricardo Serrano, del Club Joma Sport, que ha estat durant tota la cursa en les posicions capdavanteres i ha creuat la meta amb un temps de 4’16’’.| Jurado s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf, ja que significa continuar eixamplant els bons resultats que ha obtingut darrerament com el Campionat d’Espanya Indoor 2006. “És una satisfacció haver guanyat la carrera amb un frec a frec amb un gran corredor com Juan Carlos Higuero que ho ha donat tot. La cursa ha estat molt emocionant i a més es disputa en un marc incomparable, al voltant de la Sagrada Família, amb moltíssima gent al carrer, i el nivell esportiu és altíssim. Aquesta victòria em dóna més empenta i motivació de cara als propers compromisos que tindré”, ha declarat l’atleta andalús. Rosa Morató, confirma la seva hegemonia i rebaixa la seva marca personal L’atleta catalana del FC Barcelona Rosa Morató, campiona d’Espanya de Cros el 2005, ha confirmat el seu domini en la sèrie femenina. Com l’any passat, s’ha imposat, gràcies a un impressionant sprint final, i amb un temps de 4’51”, a l’atleta del Club València Terra i Mar, Diana Martín (4’51”). En tercera posició ha quedat la també atleta del FC Barcelona, Montse Mas, que ha aguantat el ritme de les dues primeres fins a la recta final quan ha quedat una mica endarrerida firmant un temps de 4’54’’. Més de 1.100 atletes han participat en la cursa amateur Abans de les sèries professionals del Gran Premi Gaudí s’han disputat les 11 curses populars de la Milla Sagrada Família, en què han participat prop de 1.100 atletes de totes les edats dels 1.943 inscrits. A les dues sèries absolutes, masculina i femenina, en homes ha guanyat en un final ajustat Samir Ait Bouchamane, que ha establert un temps de 4’23’’ . En dones s’ha imposat l’atleta del FC Barcelona Anna Bové Balada (5’10”) s’ha emportat la victòria. Organització sense incidents i ambient festiu La Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí, que organitza la Fundació Claror des de fa 21 anys, ha transcorregut sense incidents i enmig d’un gran ambient festiu. Tot i que la pluja ha amenaçat durant tot el matí amb fer acte de presència, finalment la climatologia ha estat agradable per a la pràctica de l’esport. Han assistit a la Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcover, el Director de l’Institut Barcelona Esports, Albert Solé. Els patrocinadors de la Milla d’enguany han estat Autoescola Cota i Instituts Odontològic

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.