DUATLÓ: Marcel Zamora i Sara Loehr guanyen a Vic

0
497

La setena prova del circuit català de duatló 2006 es va disputar el passat diumenge 23 d´abril a Vic sota les distàncies de 7 km de cursa a peu, 33,5 km de ciclisme i 3,5 km de cursa a peu amb un total de 168 inscrits. La coincidència de data amb els campionats d´Espanya va restar la participació femenina, tot i que per contra a la línia de sortida van ser presents homes com Marcel Zamora (C.N. Barcelona), Joan Freixa (C.N. Sallent), Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) i Francisco Pontano (C.N. Olot), noms que asseguraven un gran nivell esportiu a la matinal organitzada pel Club Natació Vic -.E.T.B. Al primer segment Zamora va prendre la iniciativa seguit a prop per Josep Viñolas (C.A. Xaloc) i per Joan Freixa, quedant endarrerits uns cent metres Esteven MacGregor (C.T. Costa Brava) i Sebastià Catllà, afegint un retard similar per Arnau Bellapart (C.N. Vic) i Xevi Llamas (C.T. Sant Joan de les Abadesses). | Al segment de ciclisme Freixa va contactar amb Zamora per avançarlo i passar a liderar la prova en solitari al primer tram de pujada. Cattlà va recuperar posicions tant mateix com Pontano (millor parcial de ciclisme), passant a quedar els 4 agrupats en arribar al segon i definitiu tram ascendent. Al descens Catllà es va veure apurat per una punxada de roda que el va fer abandonar, quedant dons per decidir les posicions finals del pòdium al tercer segment de la prova, prenent de nou Zamora la iniciativa al deixar la bicicleta, amb un combatiu Freixa que el va plantar cara fins al darrer quilòmetre, a on Zamora ja va quedar destacat per guanyar el duatló amb un registre final de 1 h 31 min 38 seg. Pontano lluny de la seva millor forma física es va haver de conformar amb la tercera posició. Bellapart va finalitzar quart seguit de Llamas, que amb les classificacions de Manuel Amor i del júnior Gerard Molist van portar a la victòria per equips al Club Triatló Sant Joan de les Abadesses. La categoria femenina es va presentar molt oberta i Sara Loehr (C.N. Vilafranca del Penedès) va aprofitar la ocasió fer assolir la seva segona victòria de la temporada, guanyant el duatló amb un registre de 2 h 1 min 1 seg. Loli Parra (C.N. Prat Triatló) i Mònica Fàbrega van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.