Debut de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya 2006

0
456

<b> La Selecció Catalana de Curses de Muntanya, inicia el proper diumenge dia 7, la seva participació, tant a la Buff Skyrunner World Series, com a la Copa d’Espanya.</b><br> El Buff Skyrunner World Series (circuit mundial de l’especialitat), enguany inicia el seu recorregut en terres de Mèxic, concretament a l’estat d’Hidalgo, a la localitat de Mineral El Chico. La cursa consta d’un recorregut de 23 quilòmetres amb 1.300 metres de desnivell positiu. Per tant es tracta d’una cursa a priori ràpida, on el gran favorit serà el corredor local Ricardo Mejia. Per part de la Selecció Catalana, els corredors presents seran José Manuel Granadero (C.E. Abrera), Jordi Sánchez (C.E. Súria), Xavier Zapater (C.E. Terrassa) i Mònica Ardid (C.E.Abrera), que intentaran obtenir un bon resultat individual i aconseguir els primers punts per Catalunya a la classificació per equips.| També el mateix dia 7, però a la Vall d’Uxó (Castelló), tindrà lloc la Cursa de Fons Ciutat de la Vall d’Uxó, primera prova puntuable per la Copa d’Espanya. En aquesta cursa estaran presents Pere Aurell (U. E. Matadepera), Xavier Guinovart (Els Xulius), Jaume Cardona (C.E. Calldetenes), Xavier Espiña (C.E. Guissonenc) Jessed Hernández (Agrup. Cientifico Exc. Mataró) i Sónia Malo (C.E. Vilassar). Molts d’ells serà el seu debut oficial amb la Selecció Catalana, després d’una bona temporada a les curses de casa nostra. El seu objectiu és aconseguir bons resultats que els hi permeti sumar punts per a la classificació general. La cursa te 28 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu, en una cursa plena de pujades i baixades, sens dubte serà un veritable trenca-cames.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.