Núria Padrisa guanya el campionat d´Euskadi de duatló

0
379

Núria Padrisa va competir aquest dissabte en el Campionat d´Euskadi de Duatló de llarga distància guanyant-lo amb autoritat. Després d´algunes temprades sense competir en duatlons i triatlons llargs va fer aquest duatló per anar entrenant el cos i la ment de cara el seu repte d´enguany: l´Ironman d´Àustria al juliol. Ja es va posar en primera posició des del primer tram de 14 km, va mantenir aquest lloc en el dur tram ciclista de 57 km i va augmentar l´avantatge vers les contrincants en l´últim tram a peu de 7 km. Està força satisfeta del resultat obtingut tot i que diu que encara li queda força per millorar de cara a la prova Ironman.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.