Núria Padrisa guanya el campionat d´Euskadi de duatló

0
566

Núria Padrisa va competir aquest dissabte en el Campionat d´Euskadi de Duatló de llarga distància guanyant-lo amb autoritat. Després d´algunes temprades sense competir en duatlons i triatlons llargs va fer aquest duatló per anar entrenant el cos i la ment de cara el seu repte d´enguany: l´Ironman d´Àustria al juliol. Ja es va posar en primera posició des del primer tram de 14 km, va mantenir aquest lloc en el dur tram ciclista de 57 km i va augmentar l´avantatge vers les contrincants en l´últim tram a peu de 7 km. Està força satisfeta del resultat obtingut tot i que diu que encara li queda força per millorar de cara a la prova Ironman.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.