XXII MILLA SAGRADA FAMÍLIA – GRAN PREMI GAUDÍ

0
337

<b> 1.925: Èxit històric d´inscripcions</b> <br> La Fundació Claror ha tancat el termini d´inscripcions a la XII Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí dues hores abans del previst en arribar a una xifra històrica d´inscripcions. En total s´han inscrit 1.925 persones entre totes les categories d´edat. Aquesta xifra suposa un rècord absolut, sobretot tractant-se d´una cursa atlètica com la Milla, de curta distància i que es desenvolupa per sèries d´un quart d´hora i amb un gran nombre d´infants. La Milla es durà a terme aquest diumenge 23 d´abril entorn el Temple de la Sagrada Família.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.