Cursa Atlética Circuit de Catalunya

0
792

<b> MULLA´T i CORRE PER L´ESCLEROSI MÚLTIPLE </b><br> Avui s´ha celebrat la presentació de la sisena edició de la Cursa Atlética Circuit de Catalunya que se celebrarà el proper 30 d´abril al Circuit de Motmeló. A l´acte hi han assistit Manuel Ramal, Alcalde de Montmeló, Fidel Sust, Director General del Circuit de Catalunya, Rosamaria Estrany, Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, David Otero, President de l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, i Josep Maria Ententes, Vice-president de la Federació Catalana d´Atletisme. | També, com les edicions precedents, aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons destinats als projectes d´investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest any la cursa, organitzada per l´Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, presenta importants novetats: es disputaran tres carreres a peu i dues amb patins en línia. S´obrirà la matinal atlètica amb la cursa de 3.000 metres, desprès la de 10.000 m, i per últim una milla a la recta de la tribuna del circuit. Finalitzades les curses a peu es disputaran dues carreres amb patins. | És planteja un gran repte: el de millorar el rècord de participació de l´edició passada d´una manera important fins a posar aquesta cursa entre les més importants de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.