Sabadell celebrarà una mitja marató durant la Festa Major de la ciutat

0
458

Diumenge 3 de setembre, coincidint amb la cursa popular, se celebrarà una mitja marató dins els actes esportius organitzats per la Festa Major de Sabadell. La mitja marató passarà per alguns dels carrers més cèntrics i emblemàtics de la ciutat, en un circuit de dues voltes per tal de cobrir la distància homologada d´una mitja marató (21.097 metres). La mitjà marató estarà organitzada per l´Ajuntament de Sabadell i per l´Associació Mitja Marató de Sabadell, integrada pels tres clubs d´atletisme de Sabadell (la Joventut Atlètica Sabadell, el Club Natació Sabadell i el Califòrnia Sports) a més d´alguns particulars vinculats al món de l´atletisme. El regidor d´esports, Josep Ayuso, ha volgut "agrair la creació d´aquesta associació que farà possible que Sabadell organitzi una activitat esportiva de tan abast com aquesta. Des de l´Ajuntament els felicitem i els garantim tot el nostre suport perquè aquesta mitja marató tingui continuïtat en el futur". | L´objectiu de l´associació és que la mitja marató de Sabadell acabi consolidant-se dins del calendari de curses populars d´arreu de Catalunya convertint-se en una de les curses obligades en el calendari dels corredors populars. La mitja marató se sumarà als nombrosos esdeveniments atlètics de tradició a la ciutat, que compten amb un gran nombre de participants. De fet, Sabadell ja va ser la ciutat pionera en l´organització d´una mitja marató a Catalunya. Amb l´organització de la mitja marató de Sabadell, l´Associació mitja marató respon a les demandes fetes des de diferents sectors de l´esport sabadellenc perquè la ciutat compti amb aquesta competició, igual que altres poblacions veïnes. Aquest reclam ha estat el motor perquè un grup de persones vinculades al món de l´atletisme hagin constituït aquesta associació per tirar endavant el projecte. L´Associació Mitja Marató Sabadell, que treballa des de fa mesos en l´organització d´aquesta cursa, compta amb l´experiència de tots els membres de la junta directiva en l´organització d´esdeveniments atlètic, per tal que aquesta cursa sigui un èxit organitzatiu. A més de la mitja marató, la Festa Major d´enguany acollirà la primera edició d´una cursa infantil per a nens de 6 a 12 anys que tindrà un recorregut aproximat de 1.000 metres. El tret de sortida es donarà uns minuts després de la sortida de la Cursa Popular i la mitja marató, que tindran la mateixa sortida i arribada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.