La Milla Sagrada Família arriba a la XXII edició el dia de Sant Jordi

0
474

<b>LA MILLOR MILLA DE CATALUNYA !!!</b> <br> La carrera popular Milla Sagrada Família es farà per vint-i-dosè any consecutiu i coincidirà amb el dia de Sant Jordi, patró de Catalunya, el diumenge 23 d´abril. La Milla està organitzada per la Fundació Claror i el Districte de l´Eixample. L´organització de l´esdeveniment espera que la coincidència amb el dia de Sant Jordi "faci sortir al carrer molta gent", segons ha manifestat el director general de la Fundació Claror, Gabriel Domingo. La prova es fa des de 1985 i és gratuïta i oberta a qualsevol persona de més de 8 anys. Fins ara s´hi han inscrit més de 730 persones i l´organització espera acostar-se als 1.800 participants. La carrera s´iniciarà a les 9.45 hores i acabarà cap a les 12.30 hores. La Milla es divideix en onze categories: veterans (més de 35 anys), cadets, júniors, infantils masculins i femenins, alevins masculins i femenins, benjamins masculins i femenins i absolut (entre 20 i 35 anys) masculí i femení.| Juntament amb la Milla, es farà el V Gran Premi Gaudí, que es disputarà en el mateix recorregut i en què hi participaran atletes professionals com Juan Carlos Higuero, que no ha fallat en cap edició i ha guanyat les tres últimes, Juan Carlos de la Ossa, tercer l´any passat, i Rosa Morató, guanyadora de l´edició femenina el 2005. Les proves són "un homenatge a tots els atletes que posen de manifest la importància de l´esport com a exemple de convivència", segons la regidora del Districte de l´Eixample, Assumpta Escarp. El recorregut de la carrera ha canviat tres vegades des que va començar a fer-se i, per segon any consecutiu, es correrà al voltant del temple de la Sagrada Família i les dues places que la flanquegen, la plaça Sagrada Família i la plaça Gaudí, i es recorre el rectangle format per les tres illes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.