VI Edició del Cros de Muntanya a Can Caralleu

0
342

<b>Tancades les inscripcions al Cros en arribar als 120 inscrits <br></b> ESDEVENIMENTLa VI Edició del Cros de Muntanya que es correrà aquest dissabte 22 d´abril ha batut rècord d´inscripció. Aquest dimarts s´ha tancat el termini per apuntar-se perquè ja s´ha assolit el màxim establert per la organització: 120 participants. Amb aquesta xifra de corredors queda assegurada la competitivitat de la cursa i demostra que el Cros de Can Caralleu s´està consolidant com la cursa de muntanya de Barcelona. La carrera, de 8 km, començarà a les 10.00 hores i el repartiment de premis es farà a les 12.00 hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.