L’Associació Mitja Marató Sabadell es presenta en societat

0
2798

Aquest dijous dia 20 d’abril a les 13:00 hores es portarà a terme la roda de premsa de presentació oficial de l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell, a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, el Sr. Josep Ayuso. L’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell, és una entitat esportiva que s’ha creat amb l’objectiu principal d’organitzar una mitja marató a la ciutat de Sabadell. Sabadell va ser la ciutat pionera en l’organització d’una mitja marató a Catalunya. Enguany es tornarà a reprendre aquesta mitja marató sota l’organització de l’Associació Mitja Marató Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell. Aquesta mitja marató es portarà a terme el diumenge dia 3 de setembre, i formarà part dels actes esportius de la Festa Major de Sabadell. En breu podreu disposar de més informació en relació a aquesta cursa, a la pàgina web de l’Associació Mitja Marató Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.