Final del I Triangular de Mitjes Maratons Rurals del Baix Berguedà

0
520

El pròxim 23 d’abril a Puig-Reig finalitza el I Triangular de Mitjes Maratons Rurals del Baix Berguedà. Amb una participació en les dues primeres proves (Gironella i Casserres) d’uns 130 corredors/ores, i amb la finalitat de donar a conèixer les possibilitats de la terra a més a més d’entrenament per a totes aquelles persones que inicien el calendari de curses de muntanya al mes de maig, ha tingut el mateix podi en les dues primeres proves. Aquestes han estat dominades per l’atleta gironellenc Ramon Noguera, seguit de Lluís Corbera i Josep Lluís Marichica. D’aquesta manera la classificació general té idèntic resultat sent Ramon Noguera el dominador. En categoria femenina la dominadora és Sílvia Rovira, segona a Gironella i primera a Casserres, i Quico Soler en la categoria de veterans.| Així doncs, el diumenge última oportunitat a Puig-Reig amb moltes coses per decidir. Més informació: www.cquie.org. www.centrealpigironella.org/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.