El Gran Premi Gaudí de la Milla presenta un cartell d´alt nivell

0
390

Aquest matí de dimarts s´ha presentat a la seu del Districte de l´Eixample la llista d´atletes que la Fundació Claror convida al Gran Premi Gaudí, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família que tindrà lloc el proper diumenge 23 d´abril. En la selecció d´atletes hi trobareu alguns dels incondicionals de la prova com Juan Carlos Higuero, Rosa Morató (tots dos guanyadors l´any passat) i Pol Guillen (tercer l´any 2004). També repetiran experiència els segons classificats de l´any passat, Juan Carlos de la Ossa i Montse Mas. Del cartell femení Rosa Morató ha destacat com a favorites per guanyar la prova l´Eva Arias, la Isabel Macías i la Montse Mas ja que "són de les atletes del migfons actual amb més bona forma". Quant a la sèrie masculina, Pol Guillen ha afirmat que "la sèrie té un ampli ventall d´atletes des dels 800 als 10.000 i en aquesta època els que estan més en forma són els de llarga distància". Guillen ha destacat com a favorits Juan Carlos de la Ossa, Pablo Villalobos, Ricardo Serrano i el francés Khalid Zoubaa. El tècnic d´esports del Districte de l´Eixample, Eduard Cabús, ha declarat que "la Milla juntament am la Marató de Barcelona i la Cursa de Bombers estan impulsant les curses atlètiques a la ciutat". Cal tenir en compte també l´èxit de participació en la Cursa de El Corte Inglés i de la Mercè el que consoliden la ciutat com un exponent de l´atletisme.| Amateurs i professionals El director general de la Fundació Claror, Gabriel Domingo, ha destacat els dos vessants que caracteritzen a la Milla: "d´una banda, que sigui una cursa oberta a tota la ciutadania a partir dels 9 anys i, de l´altra, el caràcter professional i esportivament exigent amb el Gran Premi Gaudí". Justament pel que fa a aquest vessant popular, la directora de la Milla, Núria Borràs, ha aportat les dades d´inscripció fins a les 10.00 d´aquest matí "a falta de quatre dies per tancar-se el període d´inscripció per a la Milla, la Milla ja compta amb 731 inscrits". Borràs espera que "en els propers dies superarem la xifra de participants a les sèries populars respecte l´any passat".

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.