El Gran Premi Gaudí de la Milla presenta un cartell d´alt nivell

0
458

Aquest matí de dimarts s´ha presentat a la seu del Districte de l´Eixample la llista d´atletes que la Fundació Claror convida al Gran Premi Gaudí, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família que tindrà lloc el proper diumenge 23 d´abril. En la selecció d´atletes hi trobareu alguns dels incondicionals de la prova com Juan Carlos Higuero, Rosa Morató (tots dos guanyadors l´any passat) i Pol Guillen (tercer l´any 2004). També repetiran experiència els segons classificats de l´any passat, Juan Carlos de la Ossa i Montse Mas. Del cartell femení Rosa Morató ha destacat com a favorites per guanyar la prova l´Eva Arias, la Isabel Macías i la Montse Mas ja que "són de les atletes del migfons actual amb més bona forma". Quant a la sèrie masculina, Pol Guillen ha afirmat que "la sèrie té un ampli ventall d´atletes des dels 800 als 10.000 i en aquesta època els que estan més en forma són els de llarga distància". Guillen ha destacat com a favorits Juan Carlos de la Ossa, Pablo Villalobos, Ricardo Serrano i el francés Khalid Zoubaa. El tècnic d´esports del Districte de l´Eixample, Eduard Cabús, ha declarat que "la Milla juntament am la Marató de Barcelona i la Cursa de Bombers estan impulsant les curses atlètiques a la ciutat". Cal tenir en compte també l´èxit de participació en la Cursa de El Corte Inglés i de la Mercè el que consoliden la ciutat com un exponent de l´atletisme.| Amateurs i professionals El director general de la Fundació Claror, Gabriel Domingo, ha destacat els dos vessants que caracteritzen a la Milla: "d´una banda, que sigui una cursa oberta a tota la ciutadania a partir dels 9 anys i, de l´altra, el caràcter professional i esportivament exigent amb el Gran Premi Gaudí". Justament pel que fa a aquest vessant popular, la directora de la Milla, Núria Borràs, ha aportat les dades d´inscripció fins a les 10.00 d´aquest matí "a falta de quatre dies per tancar-se el període d´inscripció per a la Milla, la Milla ja compta amb 731 inscrits". Borràs espera que "en els propers dies superarem la xifra de participants a les sèries populars respecte l´any passat".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.