L´Agrupació per la Igualtat de Gènere sèrbia denúncia un cas de discriminació en la Marató de Belgrad

0
408

BELGRAD, 16 (EP/AP) L´Agrupació Nacional per la Igualtat de Gènere sèrbia ha denunciat la discriminació que pateixen les dones que disputen la Marató de Belgrad en no rebre la mateixa quantia econòmica en els premis que els homes. "Perquè el guanyador masculí rep 8.000 euros i la guanyadora femenina tan sols 6.000 euros? És la mateixa carrera, amb el mateix recorregut, per a tots dos", ha denunciat l´esmentada agrupació. L´organització sèrbia ha exigit als organitzadors d´aquesta carrera de caràcter anual, que aquest any es disputa el 22 d´abril a la capital sèrbia, que ofereixin el mateix premi per als dos gèneres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.