DUATLÓ: José Luis Cano i Montserrat Cinca guanyen en Castellfollit de la Roca

0
478

La sisena prova del circuit català de duatló va reunir a 173 esportistes a Castellfollit de la Roca el passat dissabte 8 d´abril. La competició va estar programada sota les distàncies de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu amb l´al•licient de la disputa del Campionat Nacional de Catalunya per categories, motiu pel que va haver combativitat a tots els nivells. Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms) va ser el més ràpid al primer segment, guanyant el premi especial del primer pas per la zona de meta (un pernil de la Garrotxa) al seu company d´equip Xavier Queralt, tots dos situats al cap de cursa i seguits a 20 segons per José Luis Cano (C.N. Mataró) que fent una cursa de menys a més va aconseguir contactar amb els duatletes del Ploms ja dins del sector de ciclisme, formant un trio al cap de cursa del que el propi Cano va marcar el ritme a la segona meitat d´aquest segment, per realitzar a continuació una fulgurant segona transició que el va situar al cap de cursa definitivament, aconseguint creuar la meta en primera posició amb un temps final de 58 min 27 s, dotze segons per davant de Queralt que va finalitzar en segona posició. Juárez va assolir la tercera posició i l´escocès Esteven MacGregor (C.T. Costa Brava) va acabar quart desprès de fer tota la prova en solitari situat en aquesta posició des de l´inici, i havent mantingut les diferències al segment de ciclisme. El sub 23 Juanma Martínez a part de guanyar a la seva categoria va portar al Club Natació Reus Ploms a la victòria per equips.| Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms) va portar la iniciativa des de la sortida, tot i que va ser neutralitzada a l´inici del segment de ciclisme per Adriana Farrés (C.N. Prat Triatló) i Núria Gascuñana (C.N. Mataró). Al decurs d´aquest segment Farrés es va despenjar del cap de cursa i Cinca va tornar a situar-se en primera posició al tercer segment, per guanyar la prova amb un registre de 1 h 8 min 32 seg. Gascuñana (primera sub 23) i Farrés van finalitzar en segona i tercera posicions absolutes, respectivament. Neus Cayla i Mònica Pellejero van assolir la quarta i cinquena posicions donant la victòria per equips al Centre Natació Mataró amb una cursa basada en un bon treball conjunt al segment de ciclisme a on van guanyar 3 posicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.