II Cursa Memorial Ramon Oliu

0
361

Diumenge 11 de Juny a les 10.00 del matí, es celebrarà la segona Cursa Memorial Ramon Oliu, en record a qui va ser el precursor de les maratons i les curses populars a Catalunya i a tot l’estat, desaparegut l’Abril de 2005. La cursa serà de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, el poble prop de Vic on va néixer l’Oliu. Serà eminentment popular i no competitiva. Les inscripcions seran gratuïtes i no hi haurà premis per als guanyadors. Interessats, enviar nom, cognoms, sexe i edat a memorialro@yaho.es No hi falteu. Fer cada any un petit però sentit homenatge a l’Oliu, és gairebé un deure de tots els que correm a casa nostra. I a més ens ho passarem molt bé – com l´any passat – com ell voldria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.