II Cursa Memorial Ramon Oliu

0
455

Diumenge 11 de Juny a les 10.00 del matí, es celebrarà la segona Cursa Memorial Ramon Oliu, en record a qui va ser el precursor de les maratons i les curses populars a Catalunya i a tot l’estat, desaparegut l’Abril de 2005. La cursa serà de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, el poble prop de Vic on va néixer l’Oliu. Serà eminentment popular i no competitiva. Les inscripcions seran gratuïtes i no hi haurà premis per als guanyadors. Interessats, enviar nom, cognoms, sexe i edat a memorialro@yaho.es No hi falteu. Fer cada any un petit però sentit homenatge a l’Oliu, és gairebé un deure de tots els que correm a casa nostra. I a més ens ho passarem molt bé – com l´any passat – com ell voldria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.