COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
495

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.006, que tradicionalment representa l’inici de la temporada de competicions de pista a l’aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros. A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues jornades classificatòries amb mig programa de proves els dies 8 i 22 d’abril, i una jornada final a programa complert el dia 7 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d’Honor i en la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs. Els encontres d’aquesta primera jornada es disputen en jornada de tarda a partir de les 16.00 hores, i es realitzaran a l’Estadi Municipal L’Hospitalet Nord, organitzat per L’Hospitalet Atlètic, el Grup A; i a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès, organitzat pel Club Atlètic Castellar, el Grup B. La Lliga Catalana també disputa encontres en la segona i tercera categories amb les mateixes dates i amb el mateix sistema de puntuació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.