Èxit de participació als 10K de La Llagosta amb victories de Victor Gonzalo i Alham Elkadi

0
371

Gairebé s´ha arribat al límit dels 500 participants fixats pels organitadors als 10K de La Llagosta que ha entrat per primera vegada a la Lliga Internet amb un èxit de participació, que dona satisfacció a un equip organitzador, els Fondistes de La Llagosta, que treballa només pensnat en l´atleta popular. La temperatura estiuenca i la marató de fa set dies ha passat una certa factura als corredors que no han estat tan ràpids com l´any passat. <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/lallagosta/">Resultats complets</a> al web de la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.