DUATLÓ: Maria Sarrado campiona d´Espanya sub 23 de duatló

0
454

El Club Natació Reus Ploms, a part de la victòria individual de la seva duatleta Maria Sarrado, es va proclamar campió d’Espanya per equips sub 23 femení de duatló, afegint una plata i dos bronzes a la prova celebrada a Milagros (Burgos). A més d’aquest triomf, el club plomista ha sumat una medalla de plata en sots-23 masculí, mentre que els dos equips júniors, tant el masculí com el femení, han acabat tercers. Núria Gascuñana (C.N. Mataró) va assolir la segona posició. L’equip sub 23 femení -format per Maria Sarrado, Montse Martínez, Sara Díaz i Laura Díaz- va avantatjar (3h.38’16”) en més de deu minuts al segon classificat, el VC Seguridad (3h.48’22”). A la categoria sub 23 masculina en una prova disputadíssima es va imposar el triatleta internacional Javier Gómez Noya (Cidade de Lugo Fluvial) per davant de 4 catalans: Isaac López (Club Trialándalus), Lluís Aguilar (C.N. Reus Ploms), Xavier Torrades (Cidade de Lugo Fluvial) i Francesc Godoy (Club Natació Barcelona), que van finalitzar la prova per aquest ordre. El C.N. Reus Ploms va assolir la medalla de plata amb un equip integrat per Lluís Aguilar, Marcel•lí Grimau, Juan María Martínez i Gerard Anton.| En júnior masculí, el conjunt reusenc també va pujar al podi, fent-ho en tercer lloc tant a la categoria masculina com a la femenina, destacant les participacions d´Albert Parreño i de Dolça Ollé. A la prova de cadets masculins l´equip del Ploms va finalitzar en cinquena posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.