10 KM CIUTAT DE GIRONA

0
493

Diumenge, 2 d´abril, amb un dia esplèndid va disputar-se la 9ª edició de la Cursa 10 km. "Ciutat de Girona", patrocinada per la marca esportiva Asics i organitzada per Esports Parra. Van finalitzar la prova prop de 700 corredors, entre ells moltíssims de populars. I els guanyadors de la prova van ser Mamo Beyen (30:47) en homes i Emma Brown (35:20) en dones. El Club d´Atletisme Calella s´ha quedat a un pas del podi per equips, en el que hi ha pujat el C.A. Manresa, el C.A. Canovelles i l´Atletisme Girona. En el pla individual, Josep Piña ha estat el millor component, acreditant un temps de 35:29, mentre que el segon atleta del Club ha estat en Manel Vicente que s´ha classificat un lloc darrera d´en Piña amb 35:34. A part de la dotzena d´atletes calellencs que hi han participat, els altres dos components que han puntuat per equip han estat en Toni Sánchez i en Rodolfo Fuentes, tots dos amb un temps inferior als 37 minuts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.