1 er. MARATHON DES LIONS – CLUBS CATALANS – PERPIGNAN 28 MAIG 2006

0
345

<b> « CORRE PER LA VISTA. CORRE PER LA VIDA « </b><br> Marathon de 42,195 km. “boucle de 10 km”.<br> El 28 de maig del 2006, els Lions Clubs catalans i la Vila de Perpinyà organitzen la primera marató dels Lions Clubs a Perpinyà la Catalana amb una prova de 10 km que constarà durablement en el calendari de les competicions nacionals, i dels quals els beneficis seran integralment destinats a una causa social o humanitària. | Els organitzadors d’aquesta competició tenen 3 objectius principals: <br> Crear una gran prova destinada a dinamitzar l’esport local i a contribuir al seu desenvolupament nacional, especialment a prop de la joventut. <br> Donar un suport important a una causa social o humanitària a Catalunya nord. Aquesta primera marató serà dedicada a la lluita contra la ceguesa. <br> Valorar a nivell local i nacional la imatge dels Lions Clubs, de la Vila de Perpinyà i de llurs principals col.laboradors. <br> Dos recorreguts amb un desnivell inferior a 20 m.que permeteran fer bons temps Cursa apadrinada per la maratoniana Kenza Wabhi i pel capità de l´USAP, Bernard Goutta. Els Clubs Lions, dins de les seves accions humanitaries donaran l´import íntegre del benefici d´aquesta competició a l´instal.lació de senyals sonores pels cecs en els semàfors de Perpignan <br> PERPIGNAN 28 MAIG 2006 <br> Patricia Vedrenne 10, rue Espérandieu 66000 Perpignan tel/fax: 0033468506599 “ 0033468351511

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.