1 er. MARATHON DES LIONS – CLUBS CATALANS – PERPIGNAN 28 MAIG 2006

0
466

<b> « CORRE PER LA VISTA. CORRE PER LA VIDA « </b><br> Marathon de 42,195 km. “boucle de 10 km”.<br> El 28 de maig del 2006, els Lions Clubs catalans i la Vila de Perpinyà organitzen la primera marató dels Lions Clubs a Perpinyà la Catalana amb una prova de 10 km que constarà durablement en el calendari de les competicions nacionals, i dels quals els beneficis seran integralment destinats a una causa social o humanitària. | Els organitzadors d’aquesta competició tenen 3 objectius principals: <br> Crear una gran prova destinada a dinamitzar l’esport local i a contribuir al seu desenvolupament nacional, especialment a prop de la joventut. <br> Donar un suport important a una causa social o humanitària a Catalunya nord. Aquesta primera marató serà dedicada a la lluita contra la ceguesa. <br> Valorar a nivell local i nacional la imatge dels Lions Clubs, de la Vila de Perpinyà i de llurs principals col.laboradors. <br> Dos recorreguts amb un desnivell inferior a 20 m.que permeteran fer bons temps Cursa apadrinada per la maratoniana Kenza Wabhi i pel capità de l´USAP, Bernard Goutta. Els Clubs Lions, dins de les seves accions humanitaries donaran l´import íntegre del benefici d´aquesta competició a l´instal.lació de senyals sonores pels cecs en els semàfors de Perpignan <br> PERPIGNAN 28 MAIG 2006 <br> Patricia Vedrenne 10, rue Espérandieu 66000 Perpignan tel/fax: 0033468506599 “ 0033468351511

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.