JAVIER TORRES, DE L’HOSPITALET ATLETISME, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE 10.000 METRES JÚNIOR.

0
389

Dissabte 1 d’abril va tenir lloc a les “Pistes Municipals de Castellar del Vallès” la disputa dels Campionats de Catalunya de 10.000 metres per la categoria júnior, promesa i absolut. En una jornada marcada per la forta calor que va impedir que als atletes aconseguir millor registres, el representant de L’Hospitalet Atletisme, Javier Torres, es va proclamar brillant Campió de Catalunya de la distància amb 34’19”66; amb aquesta actuació Torres millora el sots – campionat assolit l’any passat a Mataró. En categoria promesa bon quart lloc per altre atleta de L’Hospitalet Atletisme, Pol Villagrasa, mentre Carles Casquet va haver de retirar-se. Pel que fa a la reunió Catalana de fons, el representant de L’Hospitalet Atletisme, Alex Almeida va guanyar la cursa amb uns bons 31’57”70, que d’haver pogut participar al Campionat de Catalunya disputat minuts abans li hauria permès lluitar per un lloc de finalista.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.