DOMINI DELS ATLETES DE L’HOSPITALET ATLETISME AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS.

0
2538

Dissabte 1 d’abril va tenir lloc a les “Pistes Municipals de Camp Clar” a Tarragona la disputa del Campionat de Catalunya de Relleus de categories de promoció. L’Hospitalet Atletisme va estar el gran dominador en aquesta competició, amb 6 medalles de 10 possibles, que haurien pogut estar una més sense el problema que va patir un dels alevins components del 3 x 600 i que li va impedir arribar a l’hora de la sortida, per la qual cosa, l’equip màxim favorit després de la jornada prèvia no va poder prendre la sortida de la prova. Fantàstic comportament dels cadets, tant masculins com femenins de L’Hospitalet Atletisme amb quatre títols de quatre possibles; el 4 x 100 femení compost per Irene Luque, Marta Roca, Cristina Fernández i Maria Aznar es va proclamar Campió amb una fantàstica marca de 50”6, també van dominar el 4 x 300 amb Alba Manzano, Carolina Navarro, Cristina Fernández i Maria Aznar, aconseguint baixar de 3 minuts, marca d’altíssim nivell.| En categoria masculina van repetir actuació Sergi Serrano, David Molet, Oriol Piqueras i Marc de Manuel per proclamar-se Campions de 4ó Sergi Serrano, David Molet, Oriol Piqueras i Marc de Manuel per proclamar-se Campions de 4 x 100 i de 4 x 300 amb uns fantàstics 46”4 a la cursa curta. Els alevins masculins van poder reposar-se de la desfeta del relleu llarg i es van proclamar sots – campions de Catalunya de 4 x 60 metres llisos amb l’equip compost per Abert Luque, José Maria Bara, Adil Rochdi i Daniel Alet. Per la seva banda l’equip aleví femení de L’Hospitalet Atletisme compost per Anna Ruiz, Eva Sánchez, Mar Aguayo i Andrea Manzano va aconseguir la tercera posició final, mentre les seves companyes Sònia Nasarre, Mireia Suñer i Sònia Nasarre van finalitzar a la quarta posició del 3 x 600 metres llisos. Finalment els equips de 4 x 80, masculí i femení, no van tenir tanta sort i no van poder accedir a les finals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.