CATALUNYA, LA MILLOR EN LA TEMPORADA DE PISTA COBERTA

0
320

La Real Federación Española de Atletismo ha fet públic l´estudi on, segons les classificacions per finalistes en els Campionats d´Espanya de Pista Coberta, la Federació Catalana d´Atletisme es mostra com a la millor Federació Autonòmica de la temporada indoor de 2.006. Catalunya ha estat la millor en el conjunt total de les cinc categories amb una avantatge de més de 300 punts sobre la segona classificada Andalusia. En les classificacions parcials Catalunya també obté la millor puntuació en totes les categories, que són cadet, juvenil, junior, promesa i absoluta. Aquestes puntuacions s’obtenen amb els finalistes de cada prova, de manera que el campió estatal obté 8 punts i es baixa d’un en un fins al vuitè classificat que obté 1 punt.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.