CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 METRES

0
502

El proper dissabte 1 de març es celebrarà el Campionat de Catalunya de 10.000 metres conjuntament amb la Reunió Catalana de Fons a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès El festival atlètic començarà a partir de les quatre de la tarda i els actuals campions catalans d’aquesta modalitat són Sílvia Felipo (CAVA) i Enrique Luque (AAC-UBAE), que van aconseguir el títol autonòmic la temporada passada a Mataró. En aquesta edició l’atleta de l’Agrupació tindrà com a principals rivals a Ignacio Càceres (Joma Sport), Marcos Sanza (CAVA), Carles Cera (JA Montcada), Jaume Leiva (TI) i David Bernardo (CA Olesa), així com també podem destacar la presència del veterà Juan Ramon Muñoz (Kelme O). En dones, hi ha una curta participació degut a que és una distància no habitual. Destaca Vinyet Noguero (MC) i Meritxell Bonet (MC) campiona en les edicions de 2.002 i 2004.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.