Un atleta català rebutja l´himne espanyol durant la disputa del Mundial de veterans a Àustria

0
575

L´atleta català Raül Sabaté, guanyador de la prova de 400 metres llisos en els Mundials de veterans disputats la setmana passada a Linz (Àustria), va demanar a l´organització de la competició que no sonés l´himne espanyol després del seu triomf i ha argumentat que la Federació Espanyola d´Atletisme "no pot exigir contraprestació" perquè no cobra "res". Sabaté, que va ser quatre vegades internacional per Espanya, va disputar la prova amb la samarreta de Catalunya en lloc de fer-ho amb una de la Federació Espanyola i, després d´obtenir el triomf, va proposar que no sonés l´himne espanyol sinó l´olímpic, encara que l´organització no el tenia i finalment no va sonar cap himne.| El corredor, en declaracions al portal Infoesports.com, ha aclarit que no pretén "fer política, sinó només córrer", i que "La Federació Espanyola no pot exigir que correm amb una determinada equipació o que soni l´himne espanyol perquè no cobrem res i la Federació no pot exigir cap contraprestació". Sabaté també ha dit que no ha estat l´únic que ha renunciat a córrer amb una samarreta de la Federació Espanyola en els Mundials la setmana passada ja que un altre atleta ho va fer amb una de Guipúscoa, i espera que hi hagi més atletes que competeixin amb la samarreta de Catalunya en l´Europeu que es disputarà l´estiu que ve a Polònia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.