DUATLÓ Victòries de Marcel Zamora i Eva Ledesma a Banyoles

0
425

El passat diumenge 26 de març es va disputar la XVIena edició del Duatló de Banyoles i Comarca, prova puntuable pel Circuit Català i finalitzada per 193 participants. La competició disputada sota les distàncies de 10 km de cursa a peu, 40 de ciclisme i 5 km de cursa a peu final és el duatló més exigent del calendari català per la seva llargada i tant Marcel Zamora (C.N. Barcelona) com Eva Ledesma (Canal de Isabel II) van mostrar a l´edició d´enguany una clara superioritat, guanyant la prova amb uns registres finals de 1 h 52 min 44s i 2 h 7 min 21 s, respectivament.| Marcel Zamora i Carles Casero (C.N. Mataró) van finalitzar junts el primer segment de la prova, però a la transició al ciclisme Zamora va prendre definitivament la iniciativa per dominar en solitari la resta de la competició. Casero va ser neutralitzat a l´inici del segment de ciclisme pel vigent campió d´Espanya de triatló Carles Gil (C.N. Mijas) i per Xavier Queralt (C.N. Reus Ploms), afegint-se al grup Joan Capdevila (C.T. Manresa) fins que al segon tram de pujada el propi Capdevila en un brutal canvi de ritme va deixar enrera als seus 3 companys de persecució per situar-se a la segona posició en solitari, mantenint una diferència per darrera de Zamora de 2 minuts i ampliant progressivament l´avantatge sobre el triplet perseguidor. Al tercer segment, amb Zamora i Capdevila situats de forma definitiva a les 2 primeres posicions Gil, que va portar quasi tota la càrrega de la persecució ciclista no va poder entrar al frec a frec que Casero i Queralt van mantenir als 5 km de cursa a peu final, assolint el primer la tercera posició final de la prova, alhora que col•laborant juntament amb José Luis Cano (7è) i Israel Escudero (9è) en la victòria per equips del Centre Natació Mataró. Eva Ledesma es va classificar en primera posició a la categoria femenina per davant de les duatletes del Club Natació Reus Ploms Montserrat Cinca i Maria Sarrado que ho van fer en segona i tercera posició, respectivament, i amb la col•laboració de Montserrat Clavero van assolir la victòria per equips. La "ironwoman" del C.N. Prat Triatló Loli Parra va assolir la quarta posició final de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.