Nit de l’Atletisme Català

0
335

Ahir divendres va tenir lloc la quinzena edició de la Nit de l’Atletisme Català a l’Hotel NH Pòdium de Barcelona. La Nit és un esdeveniment que aplega a tota la família atlètica catalana en un sopar on es fa lliurament dels guardons i premis a les persones i entitats que, en el mèrit al seu treball i dedicació en bé de l’atletisme, hagin estat mereixedores del públic reconeixement. Reyes Estévez i Natàlia Rodríguez van recollir els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.005.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.