Cros de muntanya a Can Caralleu

0
469

<B>Dissabte dia 22 d´abril a les 10 hores es celebrarà el VI Cros de Muntanya de Can Caralleu.</B><BR> Es tracta d´un circuit de muntanya que transcorre per l´entorn natural de Can Caralleu. La sortida és des de la instal.lació esportiva, i el circuit passa pel Parc de l´Oreneta i Can Setmenat, Carretera de les Aigües i Serra de Collserola, zones verdes que envolten la instal.lació. El recorregut total és de 8 km, i hi ha obstacles naturals. Està adreçat a totes aquelles persones que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l´aire lliure, facin o no esport de competició.| Les categories d´edat són: Juvenil (nascuts entre 1988 i 1990) Senior (nascuts entre 1967 i 1987) Veterà A (nascuts entre 1951 i 1966) Veterà B (nascuts abans de 1950) Es lliuraran 3 premis per cada categoria d´edat i de sexe, i es sortejaran obsequis. Els participants podran utilitzar els vestidors de Can Caralleu. Inscripcions: a partir del 13 de març Campus de muntanya: 20-21/5/06 ENTRENAMENT EN ALÇADA Es tracta d´un cap de setmana d´entrenament de la resistència en alçada, amb sèries, pujades i cacos. Està adreçat a esportistes que participen en curses de muntanya, raids de muntanya, esquí de muntanya, alpinisme i tresc. Es requereix un nivell tècnic autònom i una condició física mitja. Es farà a la Cerdanya, i els entrenaments seran a 2.000 m d´alçada. Dies 20 i 21 de maig. Inscripció: 18 abril a a 12 de maig

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.