Cros de muntanya a Can Caralleu

0
361

<B>Dissabte dia 22 d´abril a les 10 hores es celebrarà el VI Cros de Muntanya de Can Caralleu.</B><BR> Es tracta d´un circuit de muntanya que transcorre per l´entorn natural de Can Caralleu. La sortida és des de la instal.lació esportiva, i el circuit passa pel Parc de l´Oreneta i Can Setmenat, Carretera de les Aigües i Serra de Collserola, zones verdes que envolten la instal.lació. El recorregut total és de 8 km, i hi ha obstacles naturals. Està adreçat a totes aquelles persones que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l´aire lliure, facin o no esport de competició.| Les categories d´edat són: Juvenil (nascuts entre 1988 i 1990) Senior (nascuts entre 1967 i 1987) Veterà A (nascuts entre 1951 i 1966) Veterà B (nascuts abans de 1950) Es lliuraran 3 premis per cada categoria d´edat i de sexe, i es sortejaran obsequis. Els participants podran utilitzar els vestidors de Can Caralleu. Inscripcions: a partir del 13 de març Campus de muntanya: 20-21/5/06 ENTRENAMENT EN ALÇADA Es tracta d´un cap de setmana d´entrenament de la resistència en alçada, amb sèries, pujades i cacos. Està adreçat a esportistes que participen en curses de muntanya, raids de muntanya, esquí de muntanya, alpinisme i tresc. Es requereix un nivell tècnic autònom i una condició física mitja. Es farà a la Cerdanya, i els entrenaments seran a 2.000 m d´alçada. Dies 20 i 21 de maig. Inscripció: 18 abril a a 12 de maig

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.