Ja tenim 42 quilómetres de linia blava a Barcelona

0
350

La nit del dimecres al dijous s´ha pintat la linia blava que marcarà el recorregut de la nova Marató de Barcelona sobre el millor circuit que mai s´ha fet a Barcelona. El responsable del circuit i de la mesura, Bep Solé, acredita que ni falta ni sobre un metre per sobre de la linia blava. Gairebé el 99% del circuit està pintat i no es podrà perdre ningú. En la foto, la linia blava apunta cap l´Hospital de Sant Pau, un de les monuments del modernisme que podran contemplar els corredors en aquesta nova Marató que ha arribat als 4600 corredors inscrits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.