Una visió personal del recorregut de la Marató

0
335

<b>Miquel Pucurull</b>, corredor i membre de la Plataforma Marató a Barcelona, ens relata la seva visió personal del recorregut de la Marató; un recorregut que travessa tota la ciutat de Barcelona. Pucurull s’atura quilòmetre a quilòmetre, explicant cada un dels llocs més interessants per on passa la Marató i les impressions personals que li provoquen. En total fa un recorregut pels 42,195 quilòmetres de la Marató, destacant els punts més turístics, explicant històries de la ciutat i apropant-nos a la visió d’un maratonià. <a href="http://www.bcn.es/marato/images/Recorregut%20_del%200%20al%2042,195_.pdf">Document en format pdf</a>. També us recomanem llegir aquesta <a href="http://www.bcn.es/marato/">informació molt interessant de la Marató</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.