Prop de 2.000 corredors participaran el pròxim 2 d´abril en la IV Marató Martín Fiz a Vitòria

0
307

Prop de 2.000 corredors, entre professionals i aficionats, participaran el pròxim 2 d´abril en la IV edició de la Marató Martín Fiz, a Vitòria que, per segon any consecutiu, albergarà el Campionat d´Espanya dels 42 quilòmetres. L´atleta alabès Martín Fiz ha ofert avui una roda de premsa acompanyat pel diputat general d´Àlava], Ramón Rabanera, l´alcalde de Vitòria, Alfonso Alonso, el vicepresident de Caja Vital, Juan Carlos Alonso, i el president de la Federació alabesa d´atletisme, Andrés Sánchez, per presentar aquesta prova "que pretén servir de foment de la vida esportiva així com un aparador per a la ciutat". Aquesta nova edició s´omple d´èxit perquè augmenta els premis, el prestigi i l´atenció als corredors, tant en els atletes d´elit com en els esportistes vocacionals. Així, els guanyadors de la prova per a professionals de 42 quilòmetres, amb una mínima de 2.13.30 per als homes i 2.34 per a les dones, obtindran plaça directa a l´equip estatal per disputar el Campionat d´Europa de marató que se celebrarà aquest estiu a la ciutat sueca de Göteborg.| Els actuals Campions d´Espanya d´aquesta modalitat, Roger Roca i María José Pueyo, defensaran el seu títol als carrers vitorians. I al seu costat, un elenc d´elit farà les delícies dels amants de l´atletisme. Entre els noms confirmats, hi ha el guanyador de l´any passat, Toni Bernadó (2:14:30, 3º d´Espanya del 2005), Jordi Aubeso (2:21:34, un dels tres millors corredors del món de 100 kms.), Paco Ribera (2:12:00), Gonzalo Álvarez de Toledo (primer espanyol a Sant Sebastià el 2005 i 3º en la general amb 2:18:00) i Juan Manuel Agejas (11º del rànquing espanyol de marató), entre d´altres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.