Prop de 2.000 corredors participaran el pròxim 2 d´abril en la IV Marató Martín Fiz a Vitòria

0
460

Prop de 2.000 corredors, entre professionals i aficionats, participaran el pròxim 2 d´abril en la IV edició de la Marató Martín Fiz, a Vitòria que, per segon any consecutiu, albergarà el Campionat d´Espanya dels 42 quilòmetres. L´atleta alabès Martín Fiz ha ofert avui una roda de premsa acompanyat pel diputat general d´Àlava], Ramón Rabanera, l´alcalde de Vitòria, Alfonso Alonso, el vicepresident de Caja Vital, Juan Carlos Alonso, i el president de la Federació alabesa d´atletisme, Andrés Sánchez, per presentar aquesta prova "que pretén servir de foment de la vida esportiva així com un aparador per a la ciutat". Aquesta nova edició s´omple d´èxit perquè augmenta els premis, el prestigi i l´atenció als corredors, tant en els atletes d´elit com en els esportistes vocacionals. Així, els guanyadors de la prova per a professionals de 42 quilòmetres, amb una mínima de 2.13.30 per als homes i 2.34 per a les dones, obtindran plaça directa a l´equip estatal per disputar el Campionat d´Europa de marató que se celebrarà aquest estiu a la ciutat sueca de Göteborg.| Els actuals Campions d´Espanya d´aquesta modalitat, Roger Roca i María José Pueyo, defensaran el seu títol als carrers vitorians. I al seu costat, un elenc d´elit farà les delícies dels amants de l´atletisme. Entre els noms confirmats, hi ha el guanyador de l´any passat, Toni Bernadó (2:14:30, 3º d´Espanya del 2005), Jordi Aubeso (2:21:34, un dels tres millors corredors del món de 100 kms.), Paco Ribera (2:12:00), Gonzalo Álvarez de Toledo (primer espanyol a Sant Sebastià el 2005 i 3º en la general amb 2:18:00) i Juan Manuel Agejas (11º del rànquing espanyol de marató), entre d´altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.