Mike Power ha tornat al seu país

0
354

L´australià Mike Power, olimpic a Sydney 00 en els 5000 m. ha tornat al seu país, després d´una estada entre nosaltres d´uns 10 mesos. Apart de les excelents classificacions que ha obtingut en les curses que ha fet, Power va engegà un programa anomenat « Barcelona-Fit », amb l´objectiu de preparar a participants per la marató de Barcelona 06. Amb una concepció nova de tipus d´entrenament per a novells, va reunir a un grup de 20 persones, les quals durant 26 setmanes van preparar-se amb la fita d´acabar la seva primera marató. Pot considerar- se un éxit els resultats, ja que dels 20 inscrits en el programa, 18 estaven a la sortida a Barcelona i els mateixos 18 finalitzaven la marató.; dels 2 restants, només 1 no hi va ser-hi per motius de lesions.Dels 18 dues varen ser dones i de la llista i foren un irlandés, un suís, dos brasilers, un italià…. Entre les millors classificacions hi podem trobar la victòria a la Mitja de Terrassa, 10K de Poble Nou, segon a la Mitja de Gavà i segon a la Behobia-San Sebastian per devant de 11.500 corredors i altres destacatats resultats. En Mike ha demostrat que té classe atlètica i qualitat humana. Desitgem a Mike un bon retorn a casa seva i perqué no, veure´l una altra vegada

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.