Mike Power ha tornat al seu país

0
434

L´australià Mike Power, olimpic a Sydney 00 en els 5000 m. ha tornat al seu país, després d´una estada entre nosaltres d´uns 10 mesos. Apart de les excelents classificacions que ha obtingut en les curses que ha fet, Power va engegà un programa anomenat « Barcelona-Fit », amb l´objectiu de preparar a participants per la marató de Barcelona 06. Amb una concepció nova de tipus d´entrenament per a novells, va reunir a un grup de 20 persones, les quals durant 26 setmanes van preparar-se amb la fita d´acabar la seva primera marató. Pot considerar- se un éxit els resultats, ja que dels 20 inscrits en el programa, 18 estaven a la sortida a Barcelona i els mateixos 18 finalitzaven la marató.; dels 2 restants, només 1 no hi va ser-hi per motius de lesions.Dels 18 dues varen ser dones i de la llista i foren un irlandés, un suís, dos brasilers, un italià…. Entre les millors classificacions hi podem trobar la victòria a la Mitja de Terrassa, 10K de Poble Nou, segon a la Mitja de Gavà i segon a la Behobia-San Sebastian per devant de 11.500 corredors i altres destacatats resultats. En Mike ha demostrat que té classe atlètica i qualitat humana. Desitgem a Mike un bon retorn a casa seva i perqué no, veure´l una altra vegada

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.