Aquest dissabte dia 25, Convenció d´entrenadors d´Atletisme

0
429

Si bé les tècniques d’entrenament no canvien substancialment d’un dia per l’altre, si que ho fan els materials i els sistemes d’aplicació i control, canvia el context d’aplicació; les persones i la societat evolucionen dia a dia i es produeixen de continu, noves realitats que l’entrenador d’atletisme ha de conèixer i fer-les congruents amb els objectius de l’entrenament. Tasca feixuga aquesta, que sovint es fa en soledat i tant sols amb l’ajut de l’experiència personal. Aquí i ara es l’atletisme que ens toca viure, exigent, frenètic, amb més actors (managers, sponsors, mitjans, etc.).| Sembla doncs que cal, com a mínim, repensar la situació de l’entrenador d’atletisme, que si bé és reconegut com un dels principals actuants en l’estructura del nostre esport, veu com està exclòs dels llocs de presa de decisions i veu condicionat , fins i tot, el propi desenvolupament de la seva tasca. Amb aquesta Convenció es pretén donar el primer pas, amb seriositat i criteri, cap a un futur que hem de dibuixar entre tots. Amb les ponències presentem una possibilitat: LA PROFESSIONALITZACIÓ, i un aspecte de l’entorn necessari per dur-la a terme: EL CODI DE CONDUCTA. Les conclusions, primer pas del camí, corresponen als propis entrenadors i monitors, de la seva experiència naixeren els elements que definiran , segur, el nostre futur. No és casual que l’Escola Catalana de l’Esport, la FCA, i l’ATAC uneixen esforços per organitzar aquesta Convenció, la col·laboració entre els diferents actuants en el nostre mon es avui més que mai necessària, el coneixement de les mancances i objectius és tan important com la previsió dels recursos a emprar. Amb aquesta col·laboració es millora un model de relació beneficiós per tots. Resta només captar l’interès i la presència dels entrenadors i monitors. En aquest sentit a més de la reconeguda vàlua i currículum dels conferenciants, no està de més assenyalar els dos interessants tallers que es faran per la tarda, a més de l’Assemblea de l’ATAC que tindrà el caràcter d’oberta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.