RAÜL SABATÉ, DE L’HOSPITALET ATLETISME, CAMPIÓ DEL MÓN DE VETERANS EN 400 METRES LLISOS M35.

0
468

<b> Uns fantàstics 49”58 li valen per guanyar la cursa. </b><br> Brillant actuació de l’atleta de L’Hospitalet Atletisme, Raül Sabaté, a la darrera jornada dels Campionats del Món de Veterans en Pista Coberta que han vingut celebrant-se fins avui a la ciutat austríaca de Linz. Després de classificar-se fa uns dies a la cinquena posició a la cursa de 200 metres llisos M35 aquesta tarda ha realitzat una de les seves millors actuacions de sempre i ha aconseguit proclamar-se Campió del Món de 400 metres llisos amb 49”58. Aquesta marca representa una de les millors del rànking català absolut d’aquesta temporada i li dona molta confiança de cara a l’etapa estival. Linz era la primera aparició de Raül Sabaté en un Campionat d’alt nivell en categoria veterans, fa pocs dies que ha complert els 35 anys, edat mínima de participació en aquestes competicions i ja comença a preparar els Campionats nacionals, estatals i internacionals de la resta de la temporada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.