La pluja fa minvar el nombre de corredors en la Pujada a Peu als Àngels del GEiEG

0
563

Uns 250 corredors van participar ahir en la 43a Pujada a Peu dels Àngels, organitzada pel GEiEG. La pluja va provocar que l’assistència fos menor que en altres edicions –l’any passat s’hi van apuntar 400 persones– però, malgrat el mal temps, la cursa es va desenvolupar amb total normalitat. Els guanyadors van ser Xavi Sànchez i Maria Gracia Coll. Els 250 atletes van sortir a les nou del matí de la plaça de Sant Pere de Galligants de Girona i van fer bona part del recorregut sota la pluja. Dels corredors participants, 150 corrien en la modalitat competitiva i el centenar restant van participar en la marxa popular. I és que un dels objectius del GEiEG és recuperar el vessant més lúdic i popular de la Pujada a Peu als Àngels, tal com es feia en les primeres edicions. El guanyador absolut en categoria masculina va ser Xavi Sànchez Rodríguez, amb un temps de 39 minuts i 3 segons. El segon i tercer classificat van ser, respectivament, Josep A. Repullo Roldan, de l’Atletisme Lloret, amb 40 minuts i 3 segons, i Xevi Baldellou Rodríguez, de l’Atletisme Girona, amb 40 minuts i 35 segons. En la categoria femenina, es va imposar l’atleta Maria Gracia Coll Constans, del Costa Brava, amb un temps de 45 minuts i 19 segons. Les següents atletes que van creuar la línia d’arribada van ser Susanna Besalú Ilora (Geca Lletisonada), amb 52 minuts i 38 segons, i Eva Quintana Giménez, amb 54 minuts i 44 segons. En arribar al santuari dels Àngels es va entregar una medalla commemorativa a tots els participants, es va fer una missa, en la qual la coral del GEiEG va oferir diverses peces musicals, i la jornada va acabar amb un esmorzar popular.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.