1r Triangular de Mitja Maratons Rurals del Baix Berguedà

0
499

El passat diumenge 19 de març es va celebrar amb éxit la primera de les 3 curses del Triangular de Mitjes Maratons Rurals del Baix Berguedà. El 1r Triangular de Mitja Maratons Rurals del Baix Berguedà és un circuit de tres curses de mitja muntanya que es desenvolupen pel Baix Berguedà. L´objectiu és donar a conèixer algunes de les possibilitats que aquestes contrades ofereixen per a la pràctica d’aquest esport. A més a més, està pensat perquè sigui una bona eina d’entrenament per a totes aquelles persones que inicien el calendari de curses de muntanya durant el mes de maig. La victòria en categoria masculina va ser per l’atleta local Ramon Noguera y en categoria femenina va ser-ne, la vencedora de la passada Copa d´Espanya de Curses de Muntanya, Monica Ardid. En veterans cal destacar la victòria de Quico Soler. La 2ona prova es disputarà el pròxim 9 d’abril a Casserres i la última, i definitiva, al poble de Puig-Reig el dia de Sant Jordi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.