Vallès. Barberà signa el conveni per fer la pista d’atletisme de Can Llobet

0
438

L’alcaldessa de Barberà, Anna del Frago, ha signat el conveni per construir la nova pista d’atletisme del complex esportiu de Can Llobet. L’obra s’ha adjudicat a favor de la unió temporal de les empreses Mondo i Copisa, per un import total d’1,16 milions d’euros. El consistori barberenc ha rebut una subvenció de 163.000 euros de la Xarxa de Municipis de la Diputació, i el regidor d’Esports, Ignacio Navarro, ha anunciat que estan en espera de rebre un altre ajut econòmic del Consell Català d’Esports de la Generalitat. La pista d’atletisme constarà de vuit carrers –amb un ferm d’un material sintètic anomenat Sportack– a l’entorn d’un nou camp de futbol americà on jugarà el Barberà Rookies CFA. El terreny de joc serà de gespa natural d’alta resistència, i s’hi instal·larà un sistema de drenatge i una capa de terra de 20 cm de gruix. A banda de les obres de les pistes, l’equipament es dotarà d’una zona destinada a les competicions de salt d’alçada, llargada i perxa, i d’altres elements necessaris perquè la Unió Atlètica Barberà pugui entrenar i organitzar competicions oficials.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.